Rent MSM utan tillsatser.

306305
205,00 kr
Inkl. moms
  Säker betalning med Svea
  Fri frakt vid +1000 kr
  Snabb kundtjänst
Beskrivning

MSM Pure, som är organiskt svavel, är viktigt för hundens och kattens uppbyggnad av brosk, leder, senor, bindväv, skelett, muskler och päls. Orkeslösa hundar och katter som visar symtom på förslitningsskador kan bli piggare, smidigare och mer rörliga med hjälp av ett MSM-tillskott. Och hundar som tränas hårt eller utsätts för påfrestningar av andra skäl, får lättare att återhämta sig och reparera förslitningar.

MSM är kroppens egen svavelkälla som medverkar till cellernas förmåga till utbyte av näringsämnen och slaggprodukter via blodet. Vid MSM-brist försämras detta utbyte och hunden/katten för lägre mjölksyratröskel med sämre prestationsförmåga som följd. Musklernas återhämtning kan också ta längre tid. Aktiva hundar förbrukar mer av alla näringsämnen. Vid hög fysisk aktivitet utvecklas exempelvis musklerna och den ökade cellproduktionen kräver tillgång till extra mycket svavel.

MSM är också en viktig del av cellbildningen i hela kroppen. Det är dessutom en viktig byggsten i kroppens produktion av aminosyror, proteiner, enzymer och hormoner. Organiskt svavel är något som finns i varje cell i kroppen, med andra ord en mycket viktig komponent för en väl fungerande kropp.

Produktdetaljer
306305