Diopet Green-Lipped mussel Pure 150g

Motverkar artros och ledförslitningar.

306307
850,00 kr
Inkl. moms
  Säker betalning med Svea
  Fri frakt vid +1000 kr
  Snabb kundtjänst
Beskrivning

Green-Lipped Mussel Pure innehåller näringsämnen och byggstenar som behövs för god ledhälsa på lång sikt. Det kan hjälpa till att ge din hund eller katt rörligheten och smidigheten åter. Green-Lipped Mussel Pure lämpar sig också för hundar som tränas hårt, som dagligen utsätts för stora påfrestningar och kan få problem med hälta, ömmande ryggar mm.

Green-Lipped Mussel Pure från grönläppad mussla är ett idealiskt komplement till köttrika måltider eller våtfoder. Pulvret är helt naturligt och utan tillsatser. Det framställs ur den grönläppade musslans kött. Pulvret innehåller höga halter av naturliga, verksamma ämnen som glukosamin och kondtroitin som kan främja uppbyggnaden av brosk, broskets smörjmedel, senor, leder och ligament. Dessutom är det rikt på omättade fettsyror och naturligt taurin. Grönläppad mussla innehåller även omega3-fettsyror och naturliga antioxidanter som samverkar på ett naturligt sätt i hundens och kattens kropp. 

Bäst kvalitet hålls om musselköttet utsätts för så få processer som möjligt, därför används frystorkat musselkött som mals ned direkt till pulver.

Produktdetaljer
306307